JAG HATAR SÖNDAGAR.

Sitter och dricker kaffe så jag förhoppningsvis kan piggna till lite. Jag har alltid tyckt att kaffe är skit äckligt men sen nu har jag börjat dricka det. Av två orsaker. Jag har hört att det stillar hungern och om man är någonstans och de inte finns te så kan man dricka kaffe i stället. Att det stillar hungern har jag läst någonstans och det verkar fungera på mig, är inte lika hungrig hela tiden längre. Men vårat kaffe är typ gammalt här hemma, det smakar så starkt det är godare i skolan..  nu ska jag gå och skriva frågor till en uppgift i engelskan sen lite senare i kväll ska jag dansa. Allt känns så himla stressigt nu på dansen för min del. Jag var borta ganska mycket förr föra veckan av vissa skäl så då missa jag en massa och vi ska ha föreställning nästa helg och det känns lite stressigt när jag inte kan alla danser riktigt än.. men men jag får ta att lära mig allt som jag är osäker på så ordnar det sig!

MAN MÅSTE TÄNKA POSSITIVT


Tatuering.

Jag har velat tatuera mig nu under en längre period. Jag vill ha alla i min familjs namn på axlen eller så vill jag ha mamma, pappa, lillebror och sen vill jag ha några till men frågan är bara vad.. det finns mycket som är snyggt men det gäller att ta ett ordentligt beslut efersom att man ska ha den hela livet ut.. jag vill att mina tatueringar ska var rätt så diskreta så man kan dölja dom. Jag tycker det är jättefint med tatueringar men det känns inte riktigt som om det är min stil att ha en jätte stor.Bilden åvanför hitta jag när jag gick i åttan eller om det var sjuan när vi skulle rita en bild på bildlektionen. Jag tycker att den är så himla fin! och jag har länge tänkt på om jag ska tatuera den men frågan är om den blir lika bra i tatuering som den är på bilden, och vart ska jag placera den på kroppen?.. 

Jag har nog ett tag på mig att fundera blir 18 den 31 maj haha...


tankar och funderingar.

Nu är jag på mammas jobb. Håller på att sminkar mig för det hann jag inte göra i morse för jag stod och locka håret i stället. Just nu sitter jag och tänker på lite saker. Ungefär hela sommaren så har vi försökt fått vårat hus sålt men eftersom att det ligger ute på landet långt från stan så lockas inte så många till att vilja köpa det.. det går inga bussar och det är jätte jobbibg på vintern för då kan man inte cyckla, så det ända alternativet är att åka bil. Jag kan inte komma i väg in till stan så myckt som jag skulle vilja. och jag är än så länge bara 17 så något körkort har jag inte än. Och just nu framför mig ser jag en riktig jävla helvetes vinter! då slog det mig att den här vintern som kommer komma måste jag nog anstränga mig lite. Jag ska verkligen försöka att söka nån typ utav jobb. För då kanske jag kan få ihop till lite pengar och om man har tur kanske man blir erbjuden något slags helgjobb och så kan man kanske hoppa och jobba lite på loven också. Dom pengarna som man tjänar kanske räcker till betala lite om man bor i lägenhet.. mamma och jag prata om det förut och vi kom fram till lite saker. visserigen skulle jag inte ha råd att betala allting men om mamma och pappa skulle bidra med lite kanske det skulle kunna gå! det skulle vara super bra i sånna fall. Jag måste forska vidare i allt det här tror jag..

.....


EMA

Om ungefär 40 min börjar galan och jag hoppas VERKILGEN AV HELA MITT HJÄRTA ATT PITBULL VINNER BEST HIP HOP! men konkuransen är hård.. men jag hoppas!!!!!!!


sega söndag.

I dag har jag faktiskt varit duktig och pluggat lite. Det känns skönt för nu har jag inte så mycket att göra bara plugga till några prov och en inlämnings uppgift kvar. Hela helgen har jag varit så himla seg så det har varit en lungn helg för min del. I fredags så åkte jag och lilla joni över till min kusin jenny och henns sambo giorgos för mamma och pappa skulle i väg på kryssning med några kompisar så vi sov hos kusin vitamin. Jag gick över till felicia också en stund och träffa henne och fabbe. Vi kolla på Idol och sen efter en liten stund åkte jag hem.  I lördags var jag bara hemma och det har jag varit i dag med. 

  
världens finaste vinflaska måste jag nog säga!PUSS O KRAM


Lite nytt si så där.Mina senaste små fynd
jag gillar väskan väldigt mycket!  


Erikslund Shopping Center

Där har jag varit i dag med mammi och joni. Vi gick en liten och välldigt kort sväng på ikea, trodde inte att det var möjligt men det funkar tydligen.. sen efter vi hade gått runt där inne åt vi mat på ikea, tycker faktiskt att dom har god mat där haha sen är det billigt också, så skitbra helt enkelt! och sen gick vi till affär/butik delen och titta runt lite jag fick lite saker av mami sen köpte jag en skjorta. Och nu känner jag mig jätte fattig.. jag håller på att sparar till nytt hår och det kostar ganska mycket man kan ju inte direkt hosta upp pengar, fast jag önskar att jag hade den förmågan då skulle jag välja tusenlappar. jag skulle hosta hundramiljonersluniversumstjärnstopp om dagen, då skulle jag bli rik och jag skulle även inte få plats i mitt rum för att jag skulle ha så mycket kläder och skor.

PUSS O KRAM


RSS 2.0