I JUST CAME TO SAY HELLO.

 Just nu befinner jag mig på mammas jobb. Jag börjar igentligen tio över tio i dag.. men som sagt så här får det bli när man bor på landet och inte kan ta sig in till stan och skolan själv. Då får man gå upp kl halv 7 och åka med mamma som börjar jobba kl 8.. det är skit irriterande och jobbigt. Jag är jätte trött just nu. Men som tur är börjar vi skolan med frisör lektion så det är rätt så roligt. Jag tror att jag ska ta en promenad ner till skolan i dag, då kanske jag blir lite piggare  nu ska jag äta lite frukost! sen måste jag börja gå mot skolan!



PUSS O KRAM


HAPPY HAPPY!

I dag har jag dansat för första gången på två år! det var superkul kände mig som en ny människa när jag kom ut från danssalen haha. Tror att jag ska börja igen faktiskt jag har saknat dansen så mycket nu på sistonde så jag tror det blir bra! jag får hoppas att mitt knä hänger med bara. Eftersom jag har en knäskada sen ungefär 3 år tillbaka. Men det gick bra i dag så vi får hoppas att resten av terminen går lika bra så jag inte lyckas vrida knäet eller göra illa mig igen.. annars vore det ju typiskt mig. Jag har precis kolla upp lite kurser som jag vill testa på så det blir dans hela veckan för min del  fast lite annat ska jag nog också hinna med!



PUSS O KARM


to make each day count

Jag är glad att allt har ordnat sig mellan oss.



PUSS O KRAM O GODNATT!


Lördag.

Snart är det skolstart igen. Jag tycker nog ändå att det känns ganska så bra. Jag saknar alla från kära älskade
 HV1A massor det ska bli jätte kul att träffa alla igen! men vad som inte direkt känns lika roligt är att jag har FYYYRRRRRA hela fyra stycken prov kvar att göra i matten från förra terminen.. och efter som jag går 3 terminers matte så har jag den här terminen på mig att fixa dom proven. Sen får vi säkert en massa nya prov att göra också så det blir jobbigt med matten för mig.. inte roligt när man har svårt för något ämne i skolan.. men jag får kämpa på! jag ska fan ta och klara det!  jag tänker inte få ett ig i matte! aldrig i livet!



PUSS O KRAM




när man inte har något färgpigment..


Nu ska jag gå och duscha som jag skulle ha gjort för länge sen men råkade sitta framför datan lite länge och sen ticka klockan bara på.. men nu ska jag duscha!


 

och efter duschen blir det brun utan sol!

PUSS O KRAM


Out whit the old and in whit the new.

Nu har det äntligen hänt lite förändringar här i bloggen! bamsekarm och bamsepuss på felicia som har fixat allt. Det kommer bli mer ändringar snart med tiden men vi börjar med det här så länge  



PUSS O KRAM


Puss!

Hej det här är Felicia (Ja jag har suttit hela kvällen vid datan för att fixa Johannas blogg) Visst är jag snäll?! 

Iallafall så ska jag fortsätta på den mer i morgon men nog pratat om det. Ville bara berätta för er alla hur grymt bra vän Johanna är. Hon vill verkligen att alla ska må bra och vara glada, en riktigt glädjespridare! De som inte är vän med henne tycker jag synd om för då har ni verkligen missat någonting. Så mycket skratt, tårar, tjafs och pinsamma stunder vi haft tillsammans. Gillar verkligen denna tjej. Hon är klockren!
Det var nog allt för mig. Nu ska jag gå och sova. Natti XoXo/f
Förresten, kolla in min nya blogg! inte heller riktigt klar än men det får duga i någon vecka.
TRYCK HÄR!

PUSS PÅ BÄSTA FELICIA SOM FÖRSÖKER FÅ I ORDNING ALLT PÅ MIN BLOGG

I LOVE YOU


HOW LOVLEY

är inte min nya jacka från vingåker som jag fick från mamma för några dagar sen åhh vad jag älskar den!


man kan alltid hitta ett par skor..




det blev ett par knä höga stövlar som är praktiskt att använda nu i höst, jag älskar dom!


Kul Lördag eller?

Här sitter jag framför datan. Jag skulle kunna ha gått ut men jag är helt slut. I dag har jag städat som en galning hela dagen för i morgon ska vi ha visning på vårat hus! jag hoppas verkligen att det är någon som blir lite intreserad av det nu när jag och familjen har städat så fint! hoppas hoppas hoppas..

JAG ORKAR INTE LADDA UPP NÅN BILD FÖR MIN DATOR ÄR STÖRD OCH DET TAR LÅNG TID.

PUSS O KRAM


RSS 2.0