The mind asks the questions, the heart has the answers

OJojoj.. det var inte i går som jag titta in och skrev av mig.. ber om ursäkt för det!En bild från i Lördags när jag och mamma var på tuna park. Jag hittade en väska, två linnen ett armband och ett par örhängen som fick följa med mig hem!

PUSS O KRAM

Hos fliz min lilla fis

sitter hemma hos min älskade felicia nu men snart ska mamma komma och hämta mig för vi ska i väg på föräldramöte på skolan. Skriver mera sen när jag har kommit hem!PUSS O KRAM


Jag tog en kula för dig och fick en smula tillbaks

I lördags var jag i strängnes med felicia. Vi träffade sandra och några av henns vänner se gick vi på marknaden och åkte karusell. Det var roligt ända fram tills en liten händelse inträffade som inte slutade så bra.. :( men sen lyckades tjejerna få mig på bra humör igen!

HAHAH! JÄTTE GLAD

PUSS O KRAM

JAG GILLAR DIG KOMPIS

Datakunskap i dag igen..

Samma som förut stitter här och ruttnar i dag igen.. JAG HATAR DATAKUNSKAP!


NYA SKOR!

I dag har jag köpt nya skor! dom är hur fina som helst jag älskar dom verkligen!skorna kommer från hm


PUSS O KRAM


trött..

Jag är jätte trött! sen så har jag ont i ögat för att i morse så bestämde sig en liten vagel att dyka upp så just nu ser mitt öga ut som en fotboll mm jättefint.. i dag kom kusinerna linda och jenny hem till oss med moster. Linda hade med sig en stor påse med kläder till mig så då blev jag glad!  mammas kompis jesscia åkte hem i dag.. det var lite tråkigt för jag tycker om henne så mycket hon är så snäll o söt! men innan hon åkte så klippte jag hennes hår det blev jätte fint och hon blev jätte nöjd! nu ska jag gå och plugga..

PUSS O KRAMAcross the world

Nu har jag på tok ätit för mycket chips så jag har ont i magen, inte bra.. I dag var jag mamma, jessica och jonatan i vingåker på vingåkers factory outlet. Jag belv jätte arg för jag hittatde absolut ingenting! men såg jag en massa Ed Hardy tröjor så det blev en till tröja till min lilla samling. Jag hade beslutsångest om jag skulle köpa en bål tröja eller en vit, men sen belv det till slut den vita med tryck!


min samling och större ska den bli!

PUSS O KRAM

Armando Perez


TÄNKER PÅ DIG..

Från vinter till vår Sen sommar till höst Trots att tiden vart svår så gav kärleken tröst Hjärtan som slår Vi står där vi stod Minns det som igår Första gången du log Som om jag snubblade pladask På marken och bara dog Varje gång är som den första gång vi sågs Även om det är över nu Allting har förändratas men du finns kvar Allt var svävande men nu så ser jag klart
minna minnen höll mig uppe varje dag du är
som att andas för jag gav aldrig upp dig när du
försvann långa dagar blev till nätter sen till år

<3
RSS 2.0