Jag är trött.

Just nu håller jag på att planera veckan i min lilla hjärna och även helgen så klart. Mest helgen. Lilla skrutte ska med på danstävling den här gången så jag hppas att det blir en lyckad dag! på Lördag bär det av till Upplands väsby i Stockholm. Jag har inte den blekaste aning om vart hallen som det är tävling i ligger eller när det är insläpp, när man ska hämta nummerlappar osv.. men det ska jag kolla upp så det är ingenting att oroa sig över! det ända som jag är orolig över är hur vi ska hitta dit.. På torsdag har jag hyrt sal och just nu verkar det som att det är flera som vill vara med och det är toppenbra för då kan vi köra tävlingsrundor och träna massor inför tävlingen! jag är super taggad!



PUSS O KRAM


godmorgon!

Sitter på mammas jobb just nu och snart ska hon skjutsa mig till min praktik som hon även ska komma förbi senare i dag för jag ska klippa hennes hår. Det ska bli roligt. Om det är någon annan utav minna nära och kära som läser detta så är ni också välkommna till min praktik i torshälla om ni vill ha någon klippning eller färgning för jag skulle behöva lite kunder så dagarna inte blir långtråkiga. Så om ni är sugna är det bara att höra av sig!





Världens vackraste människa!

PUSS O KRAM


Jag orkar inte.


Sitter på mammsa jobb ska snart gå till skolan. I morse när jag vakna trodde jag att det fortfarande var helg men så va det ju inte direkt.. jag tänkte "varför ställde jag kolckan igår för" sen kom jag på att det var Måndag. Jävla piss. Jag hoppas att den här veckan går lite fort iellafall.



Inte så happy idag direkt..


SOMLIGA KAN FORTFARANDE




jag har det i blodet


pain is temporary, victory is forever

Hejsan allihopa! jag är helt slut.. skit jobbig träning i dag men den var rolig! jag hoppas att jag sover bra i natt nu när jag har rört på mig en massa, för jag har haft lite problem med att sova på sistonde jag kan inte somna och så vaknar jag på nätterna osv.. sen kommer jag knappt upp ur sängen på morgonen det är skit jobbigt! ett annat litet dilemma som jag har är att min mobil har börjat krångla som satan! sms som jag skickar kommer inte fram det är lite irriterande.. jävla skit telefon! jag behöver verkligen en ny! Hela min dag i dag i skolan har varit meningslös. Jag hade en lektion och då kolla vi på en dålig film som var överdriven den ena huvudrollen bara grina eller man kanske ska kalla det skrika och då irritera man sig bara på henne hela tiden, hon var skit jobbig!

Tävlingen i helgen gick som smort jag vann!!!!! eller? nej absolut inte, jag gick inte ens vidare. Men kul var det! fast inte när min rond började närma sig åh herregud säger jag bara. Jag vill inte gå in, jag var hur nära som helst på att stryka mig och säga att jag hade gjort illa mitt knä eller nånting. Jag hade så ont i magen för jag var så nervös jag bara skakade.. men sen efter jag hade dansat kändes allting bättre. Jag är nöjd ändå det var första tävlingen för mig på två år så det kändes bra! när jag kom hem så var jag med felicia,sandy, fabbe och många fler hemma hos sandy, men jag åkte hem vid 12 för jag var så trött medans alla andra fortsatte parta.





lite blider från i Lördags, jag har flera men min dator är så seg så jag laddar upp mer bilder sen.

PUSS O KRAM


ingen komentar.

Jag är trött jag är arg och jag vill hem. 

hejdå nu ska jag till min prakitk.

one pice

Titta villken fin one pice jag köpte av söta Linn i dag! Eftersom att Linn är tusen gånger smalare än mig och har typ xs och xxs i storlek så sitter den lite tajt för att vara en one pice/jumpsuit.. efter som att den har som sagt i storleken xs.. men mamma ska sy in en rosa revär på båda sidor så den blir lite större och lite mer anorlunda och mer personlig, jag tyckte den var jätte fin och jag älskar den gula färgen!

Tusen tack Linn!


super mysig!


PIRR I MAGEN

Just nu håller jag på att fixa och packa inför tävlingen i morgon. Jag har varit och köpt en massa glitter i dag också som jag ska fixa nått roligt smink med. Åhh jag är så nervös inför i morgon. Mitt knä känns mycket bättre nu, men det är fortfarande lite ostadigt men jag har med mig två knäskydd tills i morgon så i västa fall får jag väl använda båda. Fint om jag får blodstopp eller nånting haha. Ne possitva tankar nu. Jag är iellafall jätte taggad! hela jag är insmord med brun utan sol som just nu håller på att tränga in i huden för fullt så jag slipper se ut som ett dansade lik i morgon, och innan jag åkte hem i dag så solade jag efter skolan i 28 minuter så jag fick lite färg. Jag har fixat med håret nu också och jag kom fram till att en stram tofs med en fläta skulle vara fint och inte så mycket i vägen när jag dansar så det kör jag på i morgon.




( Lite slarvig på bilden men i morgon ska den bli perfekt! )




GODNATT ALLIHOPA!

PUSS O KRAM


My thoughts go out to you.

JAG ÄLSKAR DIG SJÄRNSTOPPS MILJARDES STJÄRNSTOPP TILLS UNIVERSUM TAR SLUT.... LISTAN KAN GÖRAS LÅNG.. JAG FINNS ALLTID VID DIN SIDA!



MITT HJÄRTA MITT BLOMMA MITT ALLT, DU ÄR STARK!


JÄVLA KNÄ JÄVEL!

Jag säger bara en sak.. JAÄVLA FITT KNÄ SOM ALLTID SKA STRULA EN MASSA! åhhhhh jag som har tävling i helgen jävla skit.. I dag har min dag varit ganska bra. Vi började skolan halv nio med engelska efter det hade vi hål timme i typ 3 timmar lite segt.. sen va det lunch och efter luchen frisör. Min kusin kom och slinga mitt hår i dag, det blev väl så där tyckte jag (med min insats) men Linda blev nöjd så det var väl huvudsaken. Min söta kusin det var roligt att träffa henne! jag kommer så bra överens med båda av minna kusiner, vi har så roligt ihop!, älskar er båda massor!   efter fisör timmarna åkte jag med Linda och köpte mat sen skjutsa hon mig till dansen som jag tyvärr inte kunde vara med så mycket på i dag för jag har som sagt gjort illa mitt knä. Vi skulle göra lite golv koreografi på hip hoppen i går och sen när jag skulle skjuta i från och ta mig upp i från golvet hoppa knäet.. jätte bra några dagar innan tävling verkligen!.. åhh varför ska jag alltit göra illa mig.. aja inte så mycka att göra åt saken än att vila och ta det lite lugnt.





kan vara världens sämsta bilder.
Men detta är nytt i min garderob som jag måste städa för tillfället, men det får bli i morgon efter träningen.

PUSS O KRAM


NATRUAL AND PURE



Nu ska jag slänga i mig lite mat för sen väntar en kväll på dansstdion för mig.

PUSS O KRAM


what your face says about you



Saker och ting blir bättre med tiden.

Just nu har jag ätit jätte god mat. Mamma och Pappa hade lagat lax med potatis, sallad och nån god sås. Det smaka bra. Det gick bra i dag på dansstävlingen. Det var jätte många från våran dansskola som dansa jätte bra och tog hem massor med priser så, grattis till alla ni bra kämpat!!  Det är jobbigare än vad man tror att dansa 1 minut och 30 sekunder i flera ronder.. Jag tävlade inte den här tävlingen för att jag hann inte sätta i hop nån koreografi men nästa helg den 8 oktober då ska jag tävla. Jag ska ha privat lektion med min danslärare i morgon då ska vi lägga på lite på min nyvarande koreografi så jag får i hop till en tävlingsdans. I kväll händer det inte mycket för min del ska bara vara hemma tror jag. Kanske ska passa på att måla naglarna lite grann i nått roligt motiv, tror jag ska försöka prova nånting nytt  ha en bra Lördags kväll allihopa!



Nu ska jag dricka upp min Loka!


PUSS O KRAM




RSS 2.0