MATRIX VISNINGEN

I går hade vi turen att få komma in på en riktig hårvisning. Hårvisningen hålldes av matrix. Och det var riktigt lyxigt. Där satt vi förstaårs elever i från st:eskil längst bak i lokalen bland alla andra profisionella frisörer i eskilstuna. Tre stycken i våran klass var även hårmodeller, dom var jätte snygga och duktiga! Jag hoppas att vi får flera möjligheter att komma in på flera visningar för det är något som jag gärna skulle vilja göra om! Det var en riktig lyckad kväll! och det belv mycket skratt utanför när visnigen var slut!

jag och felicia innan visningenutanförmecoola Sannagulliga Linnsöta Jenny, jag och Felicia


Bilder är tagna från felicias blogg: http/feliciahofstrom.blogg.se/

Reebok rumpskor?

Alla har väl hört talas om skorna från reebok som ska träna lår, vader och rumpan. Jag satt nyss och tänkte på dom.. är det bara ett reklamtrick att dom säger så? eller får man verkligen en fin rumpa av dom så att man märker skillnad? Min kusin har köpt sånna skor men det var ett tag sen jag träffa henne så jag har inte hört om dom verkilgen är så bra som reklamen säger. Om dom är det skulle jag verkligen vilja ha sånna för vem vill inte ha en snygg rumpa? ;)
JAG SKULLE INTE BANGA PÅ ATT KÖPA DOM DIREKT..

PUSS O KRAM

Datakunskap..

Sitter här och typ ruttnar.. datakunskap är verkligen ett onödigt ämne varför ska man ha det för? vi gör ändå inget annat än att nördar på facebook..PUSS O KRAM


Släng dig i väggen

I dag har jag vart hemma och städat o tvättat hela dagen, hann även med en lietn spring runda sen på eftermiddagen. Har tyvärr inga för och efter bilder på mitt rum men ni kan få se hur det ser ut i vanliga fall!
You catch me every time I fallWhen they ask u what's that dance U say that's the hustle man

åhh vad jag är festsugen nu.. om 2 veckor då jävlar!hemma hos felicia!

Just nu sitter jag hemma hos felicia, ska snart åka hem..I dag har jag hunnit med att träffa erika en sväng, Det blev en fika på smak sen efter det träffa jag felicia och följde med henne till frisören för hon skulle klippa sig. sen efter det tog vi bussen hem till henne och sen åt mat pizza blev det, det smaka bra! men nu ska jag ringa min mamma och be om skjuts hem för vem orkar ta bussen i det här vädret..

puss o kram!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0