jag tänker på dig

Jag saknar digsystrar föralltid va det inte så vi brukade säga


When the dark of the night comes around..

Nu börjar jag bli lite trött.. tror att jag bara ska ta det lungt i helgen och ladda till nästa vecka för då ska vi ut på miljöpraktik. Hoppas att det blir roligt och att jag inte bara får soppa hår hela veckan..  Men vi har fått våran frisör docka i dag i skolan så den kan jag ju fixa och trixa lite med annars! Efter skolan gick jag på stan en stund med Nathalie. Hahah vi fick några konstiga blickar på oss. Jag fick inte plats med minna frisörsaxar, kammar, stativet tilll dockan och sen själva dockan i min väska så jag fick låna nån willys kasse av maria och det såg lite roligt ut sen stack stativet upp ur den också så jag undrar vad alla tänkte när dom gick förbi haha!  Jag köpte två pärlor till nästan och ett nytt lås till mitt skåp i skolan eftersom att jag lyckades låsa in mitt för andra gången.. hur dum får man bil.. aja men nu ska jag gå och tvätta bort mitt smink och ta ur löshåret sen ska jag lägga mig och sova tror jag!Min docka ser ut som en rysk hora.. Men den har jätte lent hår! :D

PUSS O KRAM

Mitt nya hår

DET ÄR SÅ FINT! I LOVE IT!


HAPPY FACE!

WOHO JAG ÄR SÅ GLAD! i morgon ska jag färga mitt hår! det blir mörkbruna eller svarta slingor,är även lite sugen på att färga svart eller riktigt mörkt brunt lite längre fram nu i vinter men det ska jag vänta med att göra!

bilderna är från googeljag hoppas att det blir ett liknade resultat!


PUSS O KRAM

top model

Jag satt och kolla på top model för ett tag sen. Jag kommer i håg när jag var mindre då titta jag alltid på det men nu var det ganska så länge sen jag titta på det, om man bortser från i dag. Minna absoulta favoriter som har vart med är:WhitneyJasleneChantal


PUSS O KRAM


Är du man eller mus?

Vid tillfället skulle jag nog säga mus.. några av minna vänner skulle ha gått ner och kolla på saw i 3D i dag men jag bestämde mig för att inte följa med. Jag hade nog dött om jag vart på plats i biosalongen. Kollade på trailen här om dagen med min lillebror och den var inte trevlig.. desutuom är den i 3D! :O ne fy fan vad vidrigt! felicia försöker få med mig i morgon eftersom att det inte blev nått nu i kväll.. men tyvärr baby jag tror inte att du kommer lyckas!

Jag är inte en sån person som dras till skräckfilmer. Jag finner inget nöje med att kolla på dom. En gång för ett år sen ungefär så tittade jag och några vänner på dead silence och ärlig talat, efter jag hade sett den har jag fått sån fobi för dockor så det är sjukt! jag var inte så förtjust i dockor innan jag såg den filmen men efter den blev det värre. Så fort jag ser en gammal docka blir jag verkligen jätte rädd! Och just dom dockorna som är med i den filmen är så jävla vidriga! jag får rysningar när jag tänker på det! En gång förra sommaren åkte vi till ett par gamla vänner i Fagersanna, jag och min familj och då kolla vi på en skräckfilm som hetter rec och vid ett tillfälle i filmen blev jag så rädd så jag hoppa upp i från sägen som vi satt i och råkade slå till en kille med min armbåge. Asså jag klarar inte av skräckfilmer punkt slut!Vidrig film!


PUSS O KRAM

RSS 2.0